Cfare permbajne paketat tona me sherbime Marketingu?

paketat e sherbimeve te agjencise se marketingut M&YMarketing jane te dedikuara, profesionale dhe te studiouara mire

Paketa Basic:
Konsultim Bazik në Marketing: Kjo pakete eshte përshtatur për klientët që dëshirojnë këshillim bazik në lidhje me strategjitë e marketingut dhe nuk kanë nevojë për një angazhim të madh.
Menaxhimi i Rrjeteve Sociale: Menaxhimi i rrjeteve sociale, duke përfshirë krijimin e postimeve dhe menaxhimin e komunikimit me audiencën në platforma të ndryshme.
SEO Bazik (Optimizimi për Motorët e Kërkimit): Paketa përfshin përpjekjet fillestare për të përmirësuar pozicionimin në motorët e kërkimit dhe trafikun në uebfaqe.
Dizajn i Thjeshtë Grafik: Krijimi i elementëve grafikë të thjeshtë, si vizitat e biznesit, kartat e vizitave, dhe postimet e mediave sociale./ 250 euro/muaj

Paketa e Mesme:
Strategji e Përgjithshme e Marketingut: Përfshin zhvillimin e strategjive të përgjithshme të marketingut dhe menaxhimin e tyre.
Dizajn Grafik të Avancuar: Krijimi i dizajneve të më të sofistikuara për produkte, shërbime, dhe materiale të tjera të marketingut.
Menaxhimi i Plotë i Rrjeteve Sociale: Shërbime të plota për menaxhimin e rrjeteve sociale, duke përfshirë strategjitë e përmbajtjes dhe analizat periodike të performancës.
SEO dhe Marketing në Motorët e Kërkimit: Përfshin përpjekje të mëdha për të optimizuar uebfaqen dhe për të ndërtuar lidhje të jashtme për rritjen e autoritetit në motorët e kërkimit./450 euro/muaj

Paketa të Mëdha:
Strategji të Specializuara të Marketingut: Shërbime të specializuara dhe të personalizuara të marketingut, duke përfshirë zhvillimin e strategjive të veçanta.
Krijimi dhe Menaxhimi i Uebfaqes së Avancuar: Krijimi i uebfaqeve të sofistikuara dhe të personalizuara, përfshirë e-commerce dhe platforma komplekse të internetit.
Reklamë e Përbashkët: Përfshin planifikimin dhe menaxhimin e fushatave të reklamës në rrjete të ndryshme, përfshirë Google Ads dhe Facebook Ads.
Raportim dhe Analizë të Detajuar: Raportime të detajuara mbi performancën e fushatave dhe rezultatet e marketingut për klientët./550 euro/muaj

Çmimet e paketave të shërbimeve të marketingut jane te bazuara ne:
Analizen e Kostos: Pagat e ekipit, kostot e programeve, kompiuterave, aksesit ne internet, kostot që lidhen me ofrimin e shërbimeve.
Kalkulimi i Margjinalitetit
Studimi i Tregut
Vlera e Përftuar për Klientët
Përvoja dhe Njohurite e Agjencisë

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top