Kontakto me agjencine e marketingut M&Y Marketing

Keni pyetje

Ne jemi ketu, per tu pergjigjur

E-Mail

Na shkruani ne adresen

kontakt@mymarketing.al

Whatsapp

Mirepresim te na shkruani:

+355683517420

Telefon

Mirepresim telefonatat:

0695544648

Zyrat tona

Ne ndodhemi ne Tirane

Rr. “Shefqet Kuka”
Mirepresim mesazhet tuaja!

Na tregoni, ju degjojme!

Ju ftojme te na shkruani dhe te na kontaktoni edhe ne kete menyre. Ne do te shqyrtojme mesazhet tuaja, dhe do t`ju kontaktojme ne momentin e pare te mundshem, pasi te kemi nje zgjidhje profesionale dhe nje pergjigje te argumentuar per Ju!

“M&Y Marketing”

First Name
Name
Email
Message
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.
Scroll to Top