Sherbimet tona

Agjensia e Marketingut “M&Y”Marketing ofron zgjidhje optimale-inovative per klientet bazuar ne pervojen 22-vjecare bazuar ne praktikat me te mira dhe te testuara si rezultative

Menaxhimi i rrjeteve sociale

Ne jemi eksperte ne menaxhimin e rrjeteve sociale dhe kemi eksperience 22 vjecare ne mediat kryesore ne vend. Ofrojme konfigurimin e fushatave efektive ne Facebook Ads, Instagram Ads dhe Google Ads per te siguruar nje prezence te forte online dhe rritjen e shitjeve per biznesin tuaj

Krijimi dhe menaxhimi i websiteve

Ne krijojme website modern me funksionalitete dhe dizajn te pershtatshem, dhe i menaxhojme ato ne menyre efikase. Perdorimi i teknologjive te sofistikuara dhe zgjidhjeve inovative eshte ne qender te punes tone per te siguruar qe website-i juaj te jete nje kanal i fuqishem marketingu dhe per te rritur prezencen dhe ndikimin e biznesit tuaj ne internet

Strategji marketingu dhe zhvillimi i mardhenieve me klientin

Ne konsultojme klientet tane per ti ndihmuar ata te identifikojne objektivat e tyre marketingut dhe te krijojne strategji te pershtatshme. Gjithashtu, japim keshilla te specializuara per zhvillimin e biznesit dhe avancimin e mardhenieve me klientet

Deklarata te shtypit dhe mardhenia me mediat

Ne ofrojme shperndarje te deklaratave te shtypit te specializuara dhe hartim profesional te materialeve te komunikimit. Gjithashtu, sigurojme qe marrdhenia me mediat eshte e rregullt dhe efikase per te ndihmuar biznesin tuaj te fitoje ekspozim dhe te ngjalle interes

Blerja e hapesirave te reklamimit

Ne identifikojme dhe sigurojme hapesirat me te pershtatshme te reklamimit per t’u siguruar qe reklamat tuaja te jene te dukshme dhe te afishuara ne vendin dhe menyren e duhur. Ne konsultojme klientet tane per te zgjedhur hapesirat e reklamimit qe jane me te pershtatshme per audiencen e tyre dhe te sigurohen qe mesazhi i tyre te jete i arritshem dhe efektiv sa i perket kthimit te investimit

Keshillimi per zhvillimin e biznesit dhe avancimin e mardhenies me klientet

Ne ofrojme keshillim te profesionisteve te specializuar per zhvillimin e biznesit dhe avancimin e mardhenieve me klientet. Keshillojme klientet tane per ti ndihmuar ata te identifikojne strategjite e duhura per te arritur objektivat e tyre biznesore dhe te ndikojne ne menyre pozitive mbi mardheniet me klientet e tyre

Paketa 1

Analize web
dhe Social Media
Konsultim në Marketing
Menaxhimi i Rrjeteve Sociale
SEO (Optimizimi
për Motorët e Kërkimit)
Dizajn i Thjeshtë Grafik
250 eur

Paketa 2


Strategji e Përgjithshme Marketingu
Dizajn Grafik të Avancuar
Menaxhimi i Rrjeteve Sociale
SEO në Motorët e Kërkimit
Audit dhe Optimizim
Konsultim dhe rekomandime
300 eur

Paketa 3

Strategji të
Specializuara të Marketingut
Krijimi dhe Menaxhimi i Uebfaqes
Menaxhimi i social media
Reklamim
Suport i fushatave
Raportim
dhe Analizë të Detajuar
Konsulence, ndarje praktikash
Analize mujore
Audit, analize
tregu dhe konkurence
Google Ads
350 eur

Paketa 4, 500 euro


Strategji të Specializuara të Marketingut
Krijimi dhe Menaxhimi i Uebfaqes
Menaxhimi i social media
Reklamim, suport i fushatave
Raportim dhe Analizë të Detajuar
Konsulence, ndarje praktikash
Analize mujore
Audit, analize tregu dhe konkurence
Shkrim deklaratash
Mardhenie me median
Google Ads
Instagram
400 eur

Rritni biznesin tuaj sot!

Na kontaktoni tani për t’u bërë pjesë e rrjetit tonë të suksesit.

Scroll to Top