Marketing, Web Design & Branding

Krijo ide të reja, gjenero rezultate!

“M&Y Marketing”, vjen me një eksperiencë 21-vjecare në media dhe 13 vjet në Marketing për të vendosur në shërbim të bizneseve dhe organizatave përvojen dhe idetë më të mira të testuara ndër vite…

Ne ju ndihmojmë të zhvilloni biznesin që keni ëndërruar!

Nese nuk enderroni suksesin, nuk keni per ta arritur! Ne e dime shume mire sakrificen, veshtiresine dhe mundin qe kerkon konsolidimi nje biznesi ne treg. Ndaj jemi te perkushtuar te komunikojme me ju per te kuptuar kush jane synimet tuaja dhe per tu bere bashkeudhetare te rruges drejt suksesit.

Branding & Visuals

Ne analizojme pozicionin tuaj ne treg dhe rekomandojme hapat qe duhen marre per fuqizimin e markes tuaj dhe rritjen e dukshmerise se saj. Ne jemi gati te ndajme me ju dhe stafin tuaj praktikat me te mira e rezultative

Shkrim dhe Media

Eksperienca jone prej mbi dy dekada ne media, na jep kontaktet e duhura dhe pervojen per te permbushur kerkesat tuaja. Stafi yne mundeson shkrimin e artikujve dhe deklaratave profesionale per kompanine tuaj

Ide, pervoje, artikuj

Ketu do te gjeni artikujt tane ku ne ndajme vizionin tone, eksperiecen e krijuar nder vite, praktikat me te mira dhe rekomandimet dhe filozofine tone per menyren si duhet te veproni per ta rritur marken tuaj ne nje nivel tjeter​

Optimizim SEO

Menaxhimi rrjeteve sociale dhe analizimi e ndertimi i prezences online kompatibel me SEO, Social Media dhe Apps, optimizon dukshmerine tuaj dhe shfaq webin tuaj ne Top Listen e motoreve te kerkimit

Menyra e pageses per sherbimin e agjencise “M&Y Marketing”

Pasi te njihemi me kerkesat tuaja dhe te vendosim bashkerisht per cilat sherbime keni nevoje, dhe kohezgjatjen e tyre, ne do tju informojme saktesisht me tarifen e sherbimit dhe do tjua shpjegojme ate. Ajo do te pasqyrohet ne faturen perkatese me emrin, NIPT-in dhe adresen tone, si nje fature e leshuar per sherbimin qe do te ofrojme per Ju! Fatura do te jete e fiskalizuar, pra gjenerohet direkt nga sistemi i fiskalizimit, me numrat perkates te llogarive bankare ku mund ta kryeni pagesen, dhe do te plotesohet ne konsultim me ju dhe me ekonomistin tuaj. Ne rast se zgjidhni te paguani ne zyren tone te finances, atehere pervec fatures se sherbimit te fiskalizuar, do te pajiseni me nje mandat qe pershkruan ekzaktesisht shumen qe keni paguar, sherbimin per te cilin keni paguar dhe kohezgjatjen per te cilen ka efekt pagesa. Portofoli i sherbimeve qe ne ofrojme, ne social media, Web, PR dhe Marketing, ka si synim forcimin e markave me te cilat ne punojme, rritjen e shitjeve dhe fuqizimin e tyre ne treg

Paketa 1

Analize web
dhe Social Media
Konsultim në Marketing
Menaxhimi i Rrjeteve Sociale
SEO (Optimizimi
për Motorët e Kërkimit)
Dizajn i Thjeshtë Grafik
250 eur

Paketa 2

Strategji e Përgjithshme Marketingu
Dizajn Grafik të Avancuar
Menaxhimi i Rrjeteve Sociale
SEO në Motorët e Kërkimit
Audit dhe Optimizim
Konsultim dhe rekomandime
350 eur

Paketa 3

Strategji të
Specializuara të Marketingut
Krijimi dhe Menaxhimi i Uebfaqes
Menaxhimi i social media
Reklamim
Suport i fushatave
Raportim
dhe Analizë të Detajuar
Konsulence, ndarje praktikash
Analize mujore
Audit, analize

tregu dhe konkurence
Google Ads
450 eur

Paketa 4

Strategji të Specializuara të Marketingut
Krijimi dhe Menaxhimi i Uebfaqes
Menaxhimi i social media
Reklamim, suport i fushatave
Raportim dhe Analizë të Detajuar
Konsulence, ndarje praktikash
Analize mujore
Audit, analize tregu dhe konkurence
Shkrim deklaratash
Mardhenie me median
Google Ads
Instagram
550 eur

E-mail, Web, App, Social, etj

Marketing me e-mail, ndertim, zhvillim e mirembajtje web, ndertimi i App, krijimi dhe menaxhimi i platformave notifications, analizimi, zhvillimi dhe fuqizimi i social media ne Facebook, Instagram etj, jane fushat ku ne veprojme. Ne ofrojme strategji efektive marketingu

Pasioni yne

Pervec arsimimit, eksperiences dhe trajnimeve, angazhimi yne ne Marketing eshte frymezuar nga pasioni per te arritur me te miren per ne dhe per ju. Pervoja jone eshte krijuar mbi rezultate dhe fushata te testuara nder vite

Profesionalizem

Ne e ndertojme punen tone mbi baza profesionalizmi, hapat qe ndermarrim jane te bazuar ne analizen faktike te prezences tuaj offline dhe online dhe mbi ate cka eshte e nevojshme te ndryshohet

Support

Ne jemi gati te ndihmojme administratoret, pronaret dhe menaxheret e bizneseve, individet e pasionuar, ata freelance, autoret, artiste, shoqatat, sipermarrjet dhe institucionet per te fuqizuar suksesin

Sherbimet kryesore te Agjencise tone te Marketingut

Stafi yne me pervoje ne: Media, Gazetarine Online, shkrimin e redaktimin e lajmeve dhe deklaratave te shtypit, ndjekjen dhe pasqyrimin e aktiviteteve, editimin e videove, Social Media, Facebook Ads, GoogleAds, Krijimin, zhvillimin dhe mirembajtjen e websiteve, platformat e njoftimeve, App dhe nje sere programesh te tjera, eshte gati te punoje ngushtesisht me ju dhe stafin tuaj per te fuqizuar dukshmerine dhe prezencen tuaj. Puna jone nis nga zero per kompanite e reja, por per ato ekzistuese ne treg, ne ruajme identitetin tyre si nje aset qe duhet te zhvillohet e fuqizohet mbi baza solide. Na kontakto

Scroll to Top