“M&Y Marketing”, agjenci marketingu dedikuar suksesit!

Pse “M&Y Marketing”

Emri i “M&Y Marketing” Agjencise tone te Marketingut, frymezohet nga dy iniciale shume te shtrenjta per ne, nga misioni dhe deshira per ti shkuar ne ndihme cdo biznesi qe e ndjen te nevojshme per te marre nje sherbim profesional ne fushen e marketingut, online apo offline, marketing digital apo tradicional, per te vijuar rritjen dhe per te ndryshuar.

M&Y Marketing, nuk eshte nje ide utopike, por nje angazhim i lindur nga nevoja dhe deshira e tregut per cilesi dhe profesionalizem. Konkretisht gjate aktivitetit tone profesional ne jemi ndeshur me sfida dhe veshtiresi te shumta sa i perket punes ne media dhe marketing. Vite me pare, ndersa peballeshim me penalizimin e nje faqeje ne Facebook dhe kerkonim zgjidhje, “agjencite e marketingut” te cilave u kerkuam ndihme, jo vetem qe nuk na gjeten zgjidhje, por disa prej tyre as nuk u pergjigjen. Me e keqja ishte se nderkohe qe nuk i pergjigjeshin SMS-ve, telefonatave dhe emaileve tona, nga adresat e tyre vazhdonin te na mberrinin “e-mailet automatike” ku mburreshin per cilesine e sherbimeve qe ofronin dhe kujdesin per klientin.

E evidentojme me force shembullin me lart, per te dhene se ne treg ka nevoje gjithmone per individe dhe biznese profesioniste, te kujdesshem, te vemendshem ndaj detajeve, pasionante, dhe mbi te gjitha korrekte.

Në epokën dixhitale që po jetojmë, metodat tradicionale të marketingut nuk janë më të mjaftueshme dhe as efektive. Ato duhen pershtatur me nevojat e kohës, me kërkesat e biznesit dhe me kerkesat e konsumatorit per mallra dhe shërbime që më parë nuk kanë ekzistuar. Sipermarrjet, bizneset, individët me aktivitet privat, shoqatat dhe institucionet, sot kanë nevojë të jenë jo vetem aty ku dëshiron publiku apo konsumatori, por aty ku janë konkurentët.

Marketingu dixhital ofron një gamë të gjerë mundësish për të arritur dhe për t’u angazhuar me audiencën tuaj të synuar. Me strategjitë efektive të marketingut dixhital, ju mund të rrisni ndërgjegjësimin e markës, të gjeneroni nderveprime në faqet tuaja, rrjetet sociale dhe platformat e tjera, dhe në fund të nxisni shitjet.

Një nga avantazhet kryesore të marketingut dixhital është aftësia për të arritur një audiencë globale, atehere kur ju keni interes. Me internetin, ju mund të lidheni me klientë të mundshëm nga e gjithë bota, duke e zgjeruar biznesin tuaj përtej kufijve gjeografikë. Kjo hap një botë mundësish për rritje dhe zgjerim, per partnere e kliente te rinj krahas ruajtjes se atyre ekzistues.

Qasja jonë ndaj marketingut dixhital

Në agjencinë tonë të Marketingut Dixhital, ne kemi një qasje gjithëpërfshirëse për të ndihmuar bizneset të arrijnë qëllimet e tyre. Ne fillojmë duke kuptuar nevojat dhe objektivat unike të biznesit tuaj. Bazuar në këtë, ne zhvillojmë një strategji të përshtatur të marketingut dixhital që përputhet me zërin e markës tuaj dhe audiencën e synuar, me synim identifikimin e bleresve dhe konsumatoreve tuaj dhe dergimin e mesazheve tek ata per ti informuar mbi ate cka ju ofroni.

Ekipi ynë i ekspertëve është i specializuar në teknika të ndryshme të marketingut dixhital, duke përfshirë optimizimin e motorëve të kërkimit (SEO), që është një proces i vazhdueshëm, marketingun e mediave sociale, krijimin dhe marketingun e përmbajtjes dhe reklamimin “pagesë për klikim”. Ne i përdorim këto strategji për të optimizuar praninë tuaj në internet dhe social media, për të nxitur trafikun në faqen tuaj të internetit dhe për t’i kthyer vizitorët në klientë besnikë.

Përfitimet e bashkepunimit me ne

Kur zgjidhni të bashkëpunoni me agjencinë tonë të marketingut dixhital, keni një sërë përfitimesh.

Së pari, ekipi ynë i profesionistëve ka nje përvojë 21-vjecare ne media dhe 13 vjecare ne Digital Marketing, Social MEdia, SEO dhe ne platformat online. Ekipi ynë eshte i përditësuar me tendencat më të fundit dhe praktikat më të mira qe gjenerojnë sukses për ato biznese që synojne të dalin nga rutina, dhe te zhvillohen duke ofruar më shumë, shitur me shumë dhe fituar më shumë. Ne kryejmë gjithcka është e nevojshme për tu siguruar që biznesi juaj të mbetet i rëndësishëm dhe konkurrues në peisazhin dixhital i cili është gjithnjë në zhvillim.

Së dyti, ne i japim përparësi komunikimit dhe bashkëpunimit. Ne besojmë në ndërtimin e marrëdhënieve të forta me klientët tanë dhe duke punuar së bashku për të arritur sukses. Ne dëgjojmë komentet tuaja, adresojmë shqetësimet tuaja dhe bëjmë rregullime për t’u siguruar që strategjitë tona janë në përputhje me qëllimet tuaja të biznesit. Ne cdo rast, ne ju themi te verteten.

Së fundi, shërbimet tona janë me kosto efektive me një kthim të lartë nga investimi (ROI). Ne e kuptojmë se çdo biznes ka kufizimet e veta buxhetore dhe ne vijmë me Agjencinë tonë bazuar ne studime të mirëfillta tregu duke ofruar tarifat e përshtatshme që ju të paguani gjithnjë kosto efektive për përfitimet që keni. Strategjitë tona janë të orientuara drejt rezultateve, duke siguruar që ju të merrni rezultatet më të mira të mundshme.

Konkluzion

Me ekspertizën tonë të marketingut dixhital, ju mund të zhbllokoni potencialin e plotë të biznesit tuaj në botën online. Kontaktoni ekipin tonë sot dhe le të fillojmë së bashku një rrugëtim drejt suksesit!

Kontaktet tona:

E-mail: kontakt@mymarketing.al, my.marketing.albania@gmail.com
Cel/Whatsapp: 0683517420, Celular: 0695544648, Tirane, Shqiperi, 1040

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top