Reth Nesh

Kompania jone “M&Y Marketing”

Kush jemi, kushtet e sherbimit dhe Deklarata e Pergjegjesise

M&Y Marketing

Aktiviteti yne ka nisur ne shkurt 2010, fillimisht si nje agjenci qe ofron sherbime mediatike ne Tirane, dhe me pas, me kalimin e viteve, jemi pershtatur me nevojat e tregut dhe kerkesat e klienteve tane duke zgjeruar sherbimet ne krijim websitesh, mirembajtje, social media, reklamim ne Facebook dhe Google, PR, strategji marketingu dhe gjithcka tjeter qe ofron nje agjenci marketingu. Emri i Agjencise tone te Marketingut, frymezohet nga dy iniciale shume te shtrenjta per ne, nga misioni dhe deshira per ti shkuar ne ndihme cdo biznesi qe e ndjen te nevojshme per te marre nje sherbim profesional ne fushen e marketingut, online apo offline, marketing digital apo tradicional, per te vijuar rritjen dhe per te ndryshuar.

Filozofia jone – Në epokën dixhitale që po jetojmë, metodat tradicionale të marketingut nuk janë më të mjaftueshme dhe as efektive. Ato duhen pershtatur me nevojat e kohës, me kërkesat e biznesit dhe me kerkesat e konsumatorit per mallra dhe shërbime që më parë nuk kanë ekzistuar. Sipermarrjet, bizneset, individët me aktivitet privat, shoqatat dhe institucionet, sot kanë nevojë të jenë jo vetem aty ku dëshiron publiku apo konsumatori, por aty ku janë konkurentët. Kjo ofron nje garanci per cilesi pasi publiku duhet ti shikoje te gjithe ofruesit e nje malli apo sherbimi dhe te zgjedhe me te miren mes cilesise dhe cmimit.

Marketingu dixhital​

Marketingu dixhital ofron një gamë të gjerë mundësish për të arritur dhe për t’u angazhuar me audiencën tuaj të synuar. Me strategjitë efektive të marketingut dixhital, ju mund të rrisni ndërgjegjësimin e markës, të gjeneroni nderveprime në faqet tuaja, rrjetet sociale dhe platformat e tjera, me rezultat final nxitjen e shitjeve.

Një nga avantazhet kryesore të marketingut dixhital është aftësia për të arritur një audiencë globale, atehere kur ju keni interes. Me internetin, ju mund të lidheni me klientë të mundshëm nga e gjithë bota, duke e zgjeruar biznesin tuaj përtej kufijve gjeografikë. Kjo hap një botë mundësish për rritje dhe zgjerim, per partnere e kliente te rinj krahas ruajtjes se atyre ekzistues.

Qasja jonë ndaj marketingut dixhital

Në agjencinë tonë të Marketingut Dixhital, ne kemi një qasje gjithëpërfshirëse për të ndihmuar bizneset të arrijnë qëllimet e tyre. Ne fillojmë duke kuptuar nevojat dhe objektivat unike të biznesit tuaj. Bazuar në këtë, ne zhvillojmë një strategji të përshtatur të marketingut dixhital që përputhet me zërin e markës tuaj dhe audiencën e synuar, me synim identifikimin e bleresve dhe konsumatoreve tuaj dhe dergimin e mesazheve tek ata per ti informuar mbi ate cka ju ofroni.

Përfitimet e bashkepunimit me ne

Kur zgjidhni të bashkëpunoni me agjencinë tonë të marketingut dixhital, keni një sërë përfitimesh. Ekipi ynë i profesionistëve ka nje përvojë 21-vjecare ne media dhe 13 vjecare ne Digital Marketing, Social MEdia, SEO dhe ne platformat online. Stafi ynë eshte i përditësuar me tendencat më të fundit dhe praktikat më të mira qe gjenerojnë sukses për ato biznese që synojne të dalin nga rutina, dhe te zhvillohen duke ofruar më shumë, shitur me shumë dhe fituar më shumë. Ne kryejmë gjithcka është e nevojshme për tu siguruar që biznesi juaj të mbetet i rëndësishëm dhe konkurrues në peisazhin dixhital i cili është gjithnjë në zhvillim.

73

Projekte ne proces

71+

Kliente te kenaqur

23+

Anetare stafi e bashkepunetore

12+

Vite eksperience

Scroll to Top