Portofoli

Shikoni shembuj të punëve tona të suksesshme me klientë të ndryshëm në rrjetet sociale dhe platformat e reklamimit online.

1

Optimizim SEO

M&Y Marketing ofroi krijimin e SEO per nje nga klientet tane. Sherbimi Konsistoi ne kontrollin total te faqes, krijimin e dizajnit, harten e faqes, optimizimin e shpejtesise dhe elementeve te tjera teknike. Faza e dyte e punes ishte optimizimi i permbajtjes, konfigurimi i pages me permbajtjen e duhura dhe fjalet kyce me qellim rritjen e dukshmerise ne motoret e kerkimit. Faza finale e punes ishte kontrolli i rezultateve te arritura, ku faqja e klientit tone performoi ne zonen maksimale te vleresimit me 82/100 pike ne zonen e gjelber

02.

Auditimi/menaxhimi i Social Media

M&Y Marketing mori ne menaxhim llogarite e rrjeteve sociale te nje prej klienteve tane. Stafi yne analizoi punen e bere dhe evidentoi problematikat qe duheshin zgjidhur. Nderkohe qe punonjesit e klientit ruanin aksesin ne keto llogari gjate gjithe kohes, ne iu rekomanduam permbajtjen qe duhet te shperndajne, oraret e postimeve, fotot dhe videot qe duhej te perdorin. Po ashtu, ne kategorizuam postimet qe duheshin ndare ne Facebook me ato ne Instagram dhe ne Tik Tok. Rezultatet u dyfishuan brenda 3 muajve me nje reach ne Facebook prej 2.3 M

03.

Fushatat e reklamimit, targetimi

Pas analizes se planit te biznesit dhe aktivitetit me klientet tane, ne kuptuam me mire synimet e tyre afatmesme dhe afatgjata. Perfundimet e nxjerra ne i kthyem ne fushata marketingu qe nuk shtrihen vetem ne nje platforme, por perfshine disa kanale Facebook Ads, Instagram, Tik Tok, GoogleAds dhe e-mail Marketing, duke arritur nje audience te madhe per transmetimin e mesazheve. Nepermjet targetimit te duhur, ne arritem ti shfaqim fushatat e reklamimit te bleres qe ishin vertet kliente potenciale per partneret tane. Kjo solli rritjen e besueshmerise se markes dhe me shume kliente te rinj per individet dhe kompanite me te cilen ne punojme

04.

Branding, identitet, vizualitet

Ne punuam me biznese ekzistuese qe ishin duke kerkuar nje identitet te ri, por edhe me sipermarrje te reja apo individe qe po hyjne ne treg. Sherbime tona perfshine perzgjedhjen e emrit, logos, ngjyrave, mesazhit kryesor dhe deri tek konfigurimi i fletepalosjeve, llogarive ne mediat sociale, aplikacionet, faqet web dhe cdo mjet tjeter komunikimi dhe marketingu. Keto strategji te krijimit te brand-it, identitetit dhe vizualitetit rezultuan efektive duke “qelluar ne shenje”. Ne besojme se markat e forta jane ato qe jane krijuar ne menyre unike, per te percjelle mesazhin e duhur dhe shpirtin e sipermarrjes qe perfaqesojne.

Rritni biznesin tuaj sot!

Na kontaktoni tani për t’u bërë pjesë e rrjetit tonë të suksesit.

Scroll to Top