Kontakt

Na kontaktoni për të marrë më shumë informacion rreth shërbimeve tona dhe projektet që mund të ndërtojmë e zhvillojmë së bashku.

Na Kontaktoni

Telefoni

0683517420

Emaili

KONTAKT@MYMARKETING.AL

Adresa

Rruga Shefqet Kuka, Godina 13, Tirane

Na Ndiqni

Na shkruaj!

Name
Name
Email
Message
The form has been submitted successfully!
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Rritni biznesin tuaj sot!

Na kontaktoni tani për t’u bërë pjesë e rrjetit tonë të suksesit.

Scroll to Top