Kush jemi?!

Informacion permbledhes mbi Agjencine e Marketingut “M&YMarketing”

Filozofia e “M&YMarketing”

Agjensia “M&YMarketing” me baze ne Tirane, eshte nje kompani e specializuar ne menaxhimin e rrjeteve sociale, konfigurimin e fushatave efektive ne Facebook Ads, Instagram Ads dhe Google Ads. Ne ofrojme strategji marketingu, zhvillimin e potencialit te mardhenieve me klientin, krijimin dhe menaxhimin e websiteve, ofrimin e zgjidhjeve per te gjitha llojet e APPS. E themeluar nga gazetare dhe marketere me eksperience 22 vjecare ne mediat kryesore ne vend, gazeta, TV dhe Media Online, agjencia jone e marketingut ofron menaxhimin e eventeve, hartimin dhe shperndarjen e deklaratave te shtypit, mardhenien me mediat dhe publikun, blerjen e hapesirave te reklamimit dhe keshillimin e profilit te larte per zhvillimin e biznesit dhe avancimin e mardhenies me klientet

Fuqizim i rrjetit tuaj me furnitoret dhe bleresit
Krijimi i websiteve zhvillimi i aplikacioneve
Strategji efektive marketingu e bazuar ne ecuri organike
Mardhenie me median dhe publikun, blerje hapesirash

Vizioni, Misioni dhe Vlerat

Ne vleresojme integritetin, bashkepunimin dhe profesionalizmin ne cdo aspekt te punes tone

Vizioni Ynë

Te jemi lider ne tregun e marketingut dhe te ofrojme zgjidhje te perkryera per klientet tane

Misioni Ynë

Te ndihmojme klientet tane te rriten dhe te suksesshem neper rrjete sociale dhe marketing

Vlerat Themelore

Integriteti, bashkepunimi dhe profesionalizmi ne punen tone

Rritni biznesin tuaj sot!

Na kontaktoni tani për t’u bërë pjesë e rrjetit tonë të suksesit.

Scroll to Top