Marketing, Branding, Writing, Ads, SEO, Apps, Web

Ne bejme suksesin te ndodhe…

“M&Y Marketing” ofron nje game te gjere sherbimesh si: Marketingu Digital, Mbulimi mediatik (shkrim, foto, video editing, montazh), Deklaratat e Shtypit, botimi i artikujve PR ne media, Evente, Krijimi menaxhimi dhe mirembajtja e Websiteve, Analize tregu, SEO, Apps, Social Media, Facebook Ads, Google Ads, Audit, etj

Si mund t`ju ndihmojme

Ne kemi krijuar nje pakete sherbimesh qe i pergjigjet 99 per qind nevojave te bizneseve, por stafi yne ofron zgjidhje te dedikuar per kedo qe kontakton me ne dhe na shpjegon ate cfare kerkon te realizoje per rritjen e biznesit

Design​

Ndryshimi i pamjes dhe struktures se webit tuaj, App, postime ne rrjetet sociale, postime ne Web, mirembajtje WEB, audit i permbajtjes, foto dhe video

Development​

Ne ofrojme krijimin e websiteve unike dhe profesionale sipas kerkesave te kohes. Me tej, ne bejme zhvillimin e tyre dhe integrimin me platformat Social media dhe optimizimin SEO

Marketing​​

Ne ju ndihmojme te fuqizoni marketingun tuaj ne shume kanale njeheresh online dhe offline, permes mediave, webit dhe Social Media

Social Media​

Ne auditojme faqet tuaja ne Facebook, Instagram dhe TikTok pasi te identifikojme shkaqet e ecurise se dobet, hartojme strategjine e gjallerimit te tyre duke krijuar nderveprim me klientet

eCommerce​

Ne ofrojme zgjidhje profesionale per dyqanet online, platformat e shitjeve dhe kompanite qe veprojne ne sektorin e-commerce

Help & Support​​​

Ne jemi gati te ofrojme mbeshtetje dhe suport per konfigurimet dhe platformat qe ofrojme ne menyre qe ato te jene gjithnje ne pune dhe aktive ne ofrimin e rezultateve

Takohuni me ne

Ne jemi gati ti pergjigjemi kerkeses tuaj per bashkepunim me nje takim ku do t`ju degjojme me vemendje dhe bashkerisht, do te hartojme strategjine e bashkepunimit​

Dëshironi të filloni një projekt me ne?

Na shkruani ne adresat tona e-mail, ne Whatsapp ose na telefonini. Ju presim!

Scroll to Top