Shkrim permbajtje dhe Media

Agjencia e marketingut “M&YMarketing” ka ne perberjen e saj, emra te njohur te medias shqiptare, te shkruar, asaj televizive dhe online me aktivitet profesional ne media prej 23 vjetesh. Tranzicioni mediatik ne Shqiperi, dhe pervoja e gjate ne tregun e medias, na kane dhene njohjet, aksesin dhe analizen e duhur per tju ofruar kontaktet e nevojshme qe t`ju mundesojne hapesirat optimale dhe kostot me oportune te mundshme te negociuara per reklamimin ne mediat shqiptare, televizive, radiofonike, te shkruara dhe online.

Bashkepunimi yne me disa prej mediave online, krijon per klientet tane nje mundesi ideale per akses direkt dhe per postime te pa kufizuara ne mediat kryesore online, jo vetem per fushatat e marketingut, te reklamimit por edhe mbulimin e aktiviteteve te kompanive dhe individeve dhe pasqyrimin e tyre te zgjeruar ne media.

Stafi yne ka ne perberje shkrues me pervoje te materialeve PR, eksperte njohes te mire te realitetit ne Shqiperi, te tendencave te tregut dhe editues ekzakte si ne aspektin gjuhesor, ashtu edhe ne analizen e materialeve dhe hartimin e tyre sipas praktikave me te mira nderkombetare te PR.

Kontaktet tona perfshijne bashkepunim te rregullt me mediat kryesore ne vend, njohje te audiences dhe bashkeveprim te shpejte, korrekt dhe efikas me drejtuesit e mediave kryesore qe operojne ne treg. Ne kete menyre, ofertat qe ne sigurojme per klientet tane jane ne kohen me te shpejte te mundshme, me koston me te leverdisshme dhe ne hapesiren me optimale si ne fashat orare ashtu edhe ne dukshmerine e bannerave dhe fushatave.

Kjo eshte nje garanci per sherbim profesional, transparent, ne kohe dhe efektiv per klientet tane brenda dhe jashte Shqiperise.

PR (Public Relations) është një aspekt i rëndësishëm i marketingut që ka të bëjë me krijimin dhe ruajtjen e një imazhi pozitiv për një markë, produkt ose organizatë. Disa nga praktikat më të mira të PR në marketing janë:

 • Të keni një strategji të qartë dhe të përcaktuar për objektivat, audiencën dhe mesazhin tuaj
 • Të krijoni dhe ndani përmbajtje cilësore, relevante dhe të besueshme që tregon historinë tuaj dhe vlerat tuaja
 • Të ndërtoni dhe kujdeseni për marrëdhëniet me media, influencues, partnerë dhe klientë
 • Të monitoroni dhe matni rezultatet e fushatave tuaja të PR dhe të bëni përmirësime sipas nevojave
 • Të jeni transparent, etik dhe proaktiv në komunikimin me publikun tuaj
 • Për të ndërtuar marrëdhënie me mediat, ju duhet të keni një qasje profesionale, kreative dhe të ndershme. Disa nga hapat qe ne mundesojme janë:
 • Kërkim për mediat që lidhen me fushën tuaj dhe identifikim i gazetarëve, redaktorëve dhe blogerëve që mund të jenë të interesuar për lajmet tuaja
 • Të krijojme një listë kontakti dhe të dërgojme komunikata për shtyp, artikuj, intervista ose histori suksesi që tregojnë vlerën e ofertës suaj
 • Ajo cka nevojitet nga ju eshte të jeni të disponueshëm, të përgjigjeni me shpejtësi dhe të respektoni afatet e mediave
 • Ne ndërtojme besim dhe kredibilitet duke ofruar informacion të saktë, të verifikuar dhe të plotë
 • Mbajme një komunikim të rregullt dhe të kujdesemi për marrëdhëniet tuaja me mediën duke u falenderuar, duke dhënë feedback ose duke ofruar mundësi bashkëpunimi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top