Kur (nuk) eshte i nevojshem krijimi i App per biznesin tuaj?

Krijimi i aplikacioneve ne App Store dhe PlayStore eshte kthyer ne nje mode vitet e fundit edhe ne Shqiperi.

Kur (nuk) eshte i nevojshem krijimi i App per biznesin tuaj? Read More »