Kontaktoni me “M&Y Marketing”

“M&Y Marketing” eshte nje agjenci marketingu me qender ne Tirane. Ne si Agjenci Marketingu jemi te dedikuar te ofrojme sherbime profesionale te nje niveli te larte, komunikim korrekt dhe efektiv, rezultate te prekshme, cmimet me te drejta ne treg dhe gatishmeri per te bashkepunuar me qellim arritjen e rezultateve ne rritje. Kontaktet tona:

E-Mail: kontakt@mymarketing.al, my.marketing.albania@gmail.com

Cel/Whatsapp: 0683517420, Celular: 0695544648

Tirane, Shqiperi, 1040

Si punojme ne?

Pasi te kontaktoni “M&Y Marketing”, ne do te diskutojme me ju per synimet qe kerkoni te arrini.

Bazuar ne kerkesat tuaja dhe planet qe keni per biznesin, ne analizojme pozicionin e markes tuaj ne treg, duke identifikuar pozicionin e sakte te saj ne hapesiren online dhe offline. Me pas, ne ndajme me ju, rekomandimet tona, qe jane te bazuar pikerisht ne veprimet qe duhen ndjekur per te arritur qellimet qe ju keni.

Pasi te ndajme me ju listen ne fjale, ne jemi te gatshem te diskutojme me ju kohen e realizimit te seciles prej detyrave, dhe koston e tyre. Sic e dini, arritja e rezultateve kerkon kohe dhe ne jemi te gatshem per te optimizuar menyren e punes qe ajo cka ju kerkoni, te arrihet ne kohen me te pare te mundshme, pa cenuar profesionalizmin dhe cilesine.

Agjencia e Marketingut “M&Y Marketing” eshte subjekt tregtar i regjistruar ne Republiken e Shqiperise dhe vepron ne perputhje me ligjet dhe konventat nderkombetare ne fuqi.

Ju mirepresim!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top